Terassilasit ja kattolasit

 

Kimmelux-terassilasituotteet

- GL liukulasit
- Termo liukulasit eristyslasilla
- kiinteät ikkunat ja lasiseinät
- lasikattorakenteet
- kaidelasit ja sääsuojat polykarbonaatista


Lukkan liukulasit

Lukkan – liukulasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Lukkan – liukulaseilla varustetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Liukulasit on varustettu harjatiivisteellä, joka muodostaa useasta elementistä koostuvan lasituksen yhtenäiseksi tiiviiksi seinäksi. Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa.

Lukkan GL

 Lukkan GL – liukulasit on varustettu 1kerroslaseilla ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin. VTT:n testaama Lukkan GL pitää hyvin sateen ja tuulen.

Lukkan Termo

 Lukkan Termo toimii normaalin liukulasin tapaan, mutta vaakaprofiileissa ja liukukiskoissa on kylmäkatkot. Termo liukuprofiilit ovat 2- tai 3-raiteisia (h=30 mm) ja niissä on myös vedenpoiston kallistus. Termo liukulasitus on suunniteltu eristyslaseille ja niiden tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ympärivuotisessa käytössä olevat terassit sekä viherhuoneet.

Lukkan lisävarusteet

Lukkan – liukulaseihin saa lisävarusteena erilaisia lukitusjärjestelmiä mm. Abus turvalukon tai Abloy – lukkorungon. Myös muita kevyempiä lukitusmahdollisuuksia löytyy käyttötarpeen mukaan.

Tutustu Lukkan terassilasien RT-korttiin

 

Kimmelux-lasikatot terassille

Terassin lasikatot valmistetaan aina turvalasista.

Kattolasien kiinnitys tapahtuu alumiinilistoilla, joissa tiivisteet olemassa olevan puurungon päälle.

Lasivahvuudet lasien koosta ja kattokulmasta riippuen.


SG-kattolasitus

Structural Glazing (SG) on julkisivun ja kattolasien listaton lasitustapa.

Kun kantavana rakenteena käytetään kohteeseen mitoitettuja teräs- ja alumiiniprofiileja, voidaan kattolasit asentaa ilman pintaan tulevia alumiinilistoja. Menetelmällä saadaan viimeistelty lopputulos ja kattolasipinta näyttää yhtenäiseltä ilman pintalistoja.

Lasit liimataan erityisellä struktuurilasitukseen kehitetyllä silikonimassalla kantavaan kehykseen.